PARTICIPACIÓ JUVENIL I ASSOCIACIONISME

Dimarts, 2 de juliol de 2019 a les 00:00

DESCRIPCIÓ

L'objectiu d'aquest programa és enfortir el teixit associatiu a nivell local  a través de la promoció d'iniciatives, suport al desenvolupament de projectes liderats per grups de joves no associats, les associacions juvenils i la formació 

Aquest, s'estructura amb dos eixos que vertebren totes les accions que se'n deriven: 

Formació per a entitats juvenils 

La formació esdevé una eina cada vegada més imprescindible per tal que les entitats puguin funcionar de manera autònoma i estable. Per tal de reforçar i enfortir el paper del teixit associatiu de les entitats del territori, cada any es programa un s'ofereix formació adaptada a les necessitats de les entitats de joventut per tal de fomentar  la seva millora contínua.

Suport, assessorament i acompanyament a entitats i iniciatives juvenils

L'objectiu és  donar suport tècnic a les entitats associatives locals per tal que aquestes puguin desenvolupar les seva activitat. Així mateix incorporar-les com agents actius dins de les polítiques de joventut de cada ens municipal. 

Pel que fa les persones joves no associades, amb l'objectiu de fomentar la participació activa d'aquests dins del seu  municipi, s'ofereix suport i acompanyament en l'organització de les activitats tant en el seu desenvolupament com en el cost econòmic. 

QUI POT REBRE AQUEST SERVEI

Entitats juvenils i grups de joves no associats dels municipis: Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i EMD Sant Miquel de Balenyà.

COST

Gratuït

COM ACCEDIR-HI

A través de cada servei de joventut municipal

Darrera actualització: 02.07.2019 | 13:11