Festes d’estiu, adolescents i oci nocturn. Com ho gestionem com a família?

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 00:00

Què fer davant la primera vegada que una persona adolescent demana anar sol o sola a una festa? I si és de nit? Com gestionar la participació a les primeres festes majors? A quins pactes hem d'arribar? Quins consells són importants a l'hora de delegar responsabilitat en la persona menor?

Des de la Taula d’oci nocturn de la Mancomunitat La Plana, configurada per les regidories de joventut, feminismes i lgtb. s’ha preparat un document conjunt amb l’objectiu d’oferir eines a les famílies per gestionar des de casa la participació a les diferents festes d’estiu. El document consta d’una sèrie de recomanacions per proporcionar acompanyament a les famílies.

En l’elaboració del document hi han participat els Ajuntaments de Balenyà, Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD de Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau; que en realitzaran una difusió municipal.

A més a més el Programa El Rusc, de prevenció de conductes de risc de la Mancomunitat La Plana ofereix un espai consulta per a famílies amb el qual es pot contactar a través de WhattsApp 661 537 616. Una professional del programa pot assessorar orientar i acompanyar a les famílies de forma totalment confidencial i gratuïta.

El Rusc

Darrera actualització: 06.07.2022 | 15:51