Finalitza el grup de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadors/es no professionals a Taradell

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 00:00

La Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han organitzat un Grup de Suport emocional i d’Ajuda Mútua (GSAM) adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència.

Els GSAM són espais de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. En aquesta ocasió el grup ha estat format per 8 participants, majoritàriament del municipi de Taradell.

Amb aquestes trobades es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer a altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i dels seus cuidadors/es.

Les sessions, que van iniciar-se el 22 de setembre passat i han acabat el 24 de novembre, s’han portat a terme al llarg de 10 dimecres de  a 10.30 a 12 del matí a l’Espai Solidari de Taradell. Espai Sistèmic i Humanista ha estat l’entitat que ha conduit les sessions.

Com a conseqüència del vincle creat i dels contingut treballats en el curs, s’ha vist necessari donar continuïtat al treball fet a través de la creació d’un grup de suport.

Serveis Socials

Darrera actualització: 30.11.2021 | 15:58

Imatges