Noves càpsules del challenge ‘Sexy and Safe’

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 10:00

El programa El Rusc, de prevenció de conductes de risc de la Mancomunitat La Plana, llança quatre noves píndoles del ‘Sexy and Safe challenge' adreçades a les persones adolescents on es revelen diversos aspectes relacionats amb la sexualitat afectiva.

Aquestes es presentaran durant el mes d'abril a través del nou Instagram del programa: @el_rusc_.

L’objectiu d’aquests vídeos és donar veu i resposta a totes aquelles inquietuds i dubtes que han mostrat tenir joves i adolescents al taller ‘La caixa de dubtes i preguntes’ que es realitza als centres d’educació secundària (IE Carles Capdevila de Balenyà, INS Taradell, IES Tona i Escola Vedruna de Tona). Per elaborar el contingut de cada un dels vídeos s’ha comptat amb la col·laboració de la psicòloga i sexòloga Elena Crespi.

Cada píndola està centrada en una temàtica diferent: mites relacionats amb la sexualitat i les relacions sexo afectives, el plaer, les primeres vegades i la regla, respectivament.

Les imatges i personatges de cada un dels vídeos mantenen la imatge de la campanya de el Sexy & Safe Challenge creada per la il·lustradora Olga Capdevila. Les formes ambigües i no estereotipades ajuden a mostrar l’àmplia varietat d’orientacions, identitats i diversitats.

Programa de prevenció de conductes de risc El Rusc

Darrera actualització: 01.04.2022 | 10:44