Seva

Serveis que presta la Mancomunitat La Plana

Desenvolupament Local

 1. Empresa i emprenedoria
 2. Ocupació

Habitatge

Joventut

 1. Servei d'Informació Juvenil El Refugi
 2. Projectes mancomunats

Medi ambient

 1. Recollida selectiva de deixalles domèstiques porta a porta La recollida es fa porta a porta a tot el municipi. Hi ha 4 àrees d'aportació tancades al nucli de Seva, una a la urbanització de Serrabardina i una al Pinós, totes elles amb un contenidor per a cada fracció (matèria orgànica, materials reciclables i rebuig).
 2. Recollides industrials: Al polígon Montmany es fa la dels reciclables cada 15 dies (els dimarts) i del rebuig/resta també cada 15 dies (els dijous). Veure el document adjunt.
 3. Recollida de voluminosos Aquesta recollida la realitza el propi Ajuntament el 1r i 3r dijous de mes i cal fer-los una trucada prèvia al 93 884 01 11.
 4. Deixalleria Els ciutadans de Seva disposen de la deixalleria fixa de la Mancomunitat La Plana, del servei de deixalleria mòbil i de 2 Minideixalleries (instal·lacions situades al costat de la Pl. de La Creu i a l’avinguda Joan Miró, al costat de l’àrea d’emergència del Pinós) per recollir piles, bombetes, bombetes de baix consum, CD's, aerosols, bateries de mòbils i tòners.
 5. Recollida d'oli vegetal
 6. Educació ambiental
 7. Compostatge casolà i comunitari
 8. Atenció als nouvinguts

Serveis socials

Ciutadania

 1. Convivència
 2. Gent gran
 3. Igualtat

Serveis funeraris

Darrera actualització: 12.04.2021 | 12:33
Darrera actualització: 12.04.2021 | 12:33