SEXY & SAFE CHALLENGE, Campanya de sexualitat afectiva

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 00:00

DESCRIPCIÓ

És una campanya adreçada adolescents i joves per tal de treballar la sexualitat afectiva a través del Sexy&Safe Challenge.

Amb el concepte “challenge”, que vol dir repte amb anglès, i amb imatges estil “meme” es van revelant diversos aspectes relacionats amb la sexualitat afectiva que permetran assolir amb èxit el repte proposat. La finalitat del repte és la diversió/experimentació i el desig mutu en les relacions sexuals.

Els valors que envolten la imatge gràfica i els missatges de la campanya són:

- SEGURETAT: parlar de seguretat tot tenint un discurs en positiu.

- PLAER/DIVERSIÓ: fomentar la diversió i l'experimentació sexual.

- RESPECTE: el desig compartit i el respecte amb les persones implicades en la relació son bàsics per ascendir en la plenitud de l'experiència.

- VISIÓ INCLUSIVA: els personatges són representats amb formes ambigües no estereotipades amb l'objectiu de mostrar l'àmplia varietat d'identitats, diversitat sexual i pràctiques sexuals.

Del taller ‘La caixa de dubtes i preguntes’ que es realitza als centres d’educació secundària (IE Carles Capdevila de Balenyà, INS Taradell, IES Tona i Escola Vedruna de Tona) en sorgeixen inquietuds i dubtes que tenen joves i adolescents. Amb la col·laboració de la psicòloga i sexòloga Elena Crespi i de la Il·lustradora Olga Capdevila s'han creat 4 vídeos amb l'objectiu de donar veu i resposta a totes aquestes qüestions. Cada píndola està centrada en una temàtica diferent: mites relacionats amb la sexualitat i les relacions sexoafectives, el plaer, les primeres vegades i la regla.

QUI POT REBRE AQUEST SERVEI

Persones joves i adolescents dels municipis de Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i EMD Sant Miquel de Balenyà.

COST

Gratuït

COM ACCEDIR-HI

Àrea Social de la Mancomunitat La Plana

Servei de joventut municipal

MÉS INFORMACIÓ

Darrera actualització: 01.04.2022 | 16:32