Servei d'Atenció Integral LGTBI Osona (SAI)

DESCRIPCIÓ

El Servei d'atenció Integral (SAI) és una prestació de servei d'atenció integral, de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El SAI també és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

Aquest servei, tramita la targeta sanitària amb el nom sentit a les persones trans*, majors i menors d'edat. Per fer el tràmit, cal demanar cita prèvia.

Persones destinatàries:

Totes les persones que visquin a Osona i que hagin viscut o estiguin en risc de viure discriminacions o violència per raó de l'orientació sexual, la identitat de gènere o l'expressió de gènere.


Cost per l'usuari:

Sense cost.


Equip tècnic:

Equip tècnic de l'Àrea Social.


Àrea responsable:

Àrea Social.


Com sol·licitar-ho:

Servei d’Atenció Integral (SAI) LGTBI Osona


Darrera actualització: 07.05.2020 | 16:05