Benvinguda

Benvinguts al nou web de la Mancomunitat La Plana

La Mancomunitat La Plana va néixer amb l'esperit de donar servei als municipis en aquelles àrees on les sinèrgies que suposa sumar esforços donen com a resultat un millor servei per a tot el conjunt.

Som coneguts sobretot pel servei de recollida i tractament de residus, servei que porta a terme l'àrea de Medi Ambient i que al llarg dels anys ha aconseguit uns resultats excel·lents, posant-nos al capdavant de tot el país en percentatge de recuperació.

Però la Mancomunitat La Plana és molt més. L'àrea Social compta amb un gran equip de professionals que fa costat als Ajuntaments i als seus ciutadans i presta serveis d'Habitatge, Desenvolupament Local, Joventut, Dinamització de la gent gran, així com desenvolupa les polítiques de convivència i igualtat. El Servei Funerari gestiona els tanatoris de Tona i Taradell i els cementiris de tots els municipis mancomunats. 

L'anterior pàgina web es va posar en funcionament l'any 2010 i ja en aquell moment es va procurar que fos una eina de comunicació amb la ciutadania dels 12 municipis que conformen la Mancomunitat la Plana procurant que contingués la màxima informació sobre el nostres serveis. 

Aquesta nova pàgina, més moderna i funcional, volem que esdevingui una eina d'informació, comunicació, tramitació i gestió de doble canal. I al mateix temps fer un pas endavant en transparència i participació. 

Volem agrair a la Diputació de Barcelona la seva col·laboració i els coneixements aportats per tirar endavant aquest projecte.

Sigueu benvinguts i dediqueu una estona a aprofundir en tots els racons del nostre web.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:02
Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:02