Espai consulta

DESCRIPCIÓ

L'espai Consulta té per objectiu que els i les joves i també les famílies puguin plantejar els seus dubtes i parlar de les preocupacions amb l'agent de salut del programa sobre temes relacionats amb el consum de drogues, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat, entre altres. 
Aquestes consultes es poden realitzar en format virtual o presencial, com ho prefereixi cada persona. En cas de que siguin en format presencial es realitzarà l'entrevista/trobada en un espai municipal.

Aquest servei pot portar-se a terme de forma individual però també grupal. 

Espai consulta virtual

L'instagram de El Rusc @el_rusc_ té per objectiu orientar, assesorar, escoltar i acompanyar a les persones joves en un espai de consulta virtual. Les persones joves poden contactar amb les professionals del programa a través de missatge directe de la mateixa xarxa social o a través del WhatsApp. 

A més a més, el perfil d'instagram va actualitzant amb molta freqüència el seu contingut, estudiat i valorat prèviament, oferint contingut que pot ajudar a les persones joves a resoldre dubtes o obtenir eines que els siguin útils en el seu dia a dia com a persones adolescents. 

Persones destinatàries:

Les persones joves dels muncipis de: Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Sta Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i EMD St Miquel de Balenyà i les seves famílies.

Cost per l'usuari:

Sense cost.

Equip tècnic:

Equip tècnic del Rusc.

Àrea responsable:

Àrea Social.

Com sol·licitar-ho:

A través de missatge directe a l'Instagram de @el_rusc_ i al núm de WhatsApp: 661537616

Darrera actualització: 31.03.2022 | 11:35