Formació

DESCRIPCIÓ

L'àmbit de la Formació es divideix en diferents accions adreçades a col·lectius diferents: 

Formació "A L'ALTRA BANDA DE LA BARRA"
Formació adreçada a les entitats i/o comissions de festes amb l'objectiu de treballar la prevenció i reducció de riscos a les festes a través de dinàmiques, visualització de curtmetratges i debat. Per una banda, es treballa el tema del consum d’alcohol i la venta d’aquest a les persones de la festa, la organització de la comissió de festes, possibles situacions i normes i lleis a complir.
Per altra banda  es treballa sobre la comprensió i abordatge de les violències sexuals i LGTBI-fòbiques en contextos d'oci nocturn. L'objectiu és formar als/les joves que organitzen  la festa per tal d’adquirir actituds de prevenció durant la preparació de la festa i també durant la realització d'aquesta. 

Catàleg d'Accions Educatives
Accions esducatives adreçades als centres d'educació secundària orientats a treballar aspectes rellevants en l'etapa de transició i creixement de les persones adolescents i joves cap a l'edat adulta. 
Aquest catàleg també inclou tallers adreçats a les famílies per tal de treballar eines per fomentar les habilitats de gestió familiar davant temes com: ús i abús de pantalles, sexualitat i afectivitat, identitat i gènere, consum de drogues, etc. 

Persones destinatàries:

Les persones joves que formin part d'entitats o comissions de festes dels muncipis de Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà.

Les persones joves que estiguis escolaritzades als Instituts de Balenyà, Taradell o Tona. 

Famílies de les persones joves dels municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, 
 


Cost per l'usuari:

Sense cost


Equip tècnic:

Equip tècnic del Rusc.


Àrea responsable:

Àrea Social.


Com sol·licitar-ho:

Contactant amb l'Àrea Social de la Mancomunitat La Plana


Darrera actualització: 31.03.2022 | 15:28